Ani sme sa nenazdali a hlavná lukostrelecká sezóna sa nám pomaly chýli ku koncu. Počas roka sa niektorí naši členovia zúčastňovali aj „menších“ seriálových pretekov.

Jedným z nich je aj Stredoslovenský pohár, v ktorého sérii sme mali zástupcu v kategórii TRLB veteráni. Stanko Bočkay sa zúčastnil štyroch, z celkovo piatich, kôl Stredoslovenského pohára a tohtoročnú sériu ukončil k veľkej spokojnosti. Hoci ide o súťaž s menšou prestížou a celkovou účasťou lukostrelcov, napriek tomu sa v tejto kategórii zišla slušná konkurencia.

Stanko bojoval s rivalom, ktorého meno je dobre známe v slovenských lukostreleckých kruhoch. Nebol ním nik iný ako Peter Čeljuska, veterán v longbow kategórii z Košíc.

3beč však aj na tomto preteku ukázal svoju silu v tejto divízii a Stanko Bočkay vzal súperom „vietor z plachiet“ keď v celkovom poradí obsadil výborné prvé miesto a z Koprovnice, kde sa konalo finále Stredoslovenského pohára, si priviezol zlatú odmenu. Druhého v poradí, práve Petra Čeljusku, porazil v sumárnom bodovom vyhodnotení o 3 body.

Stankovi srdečne gratulujeme a prajeme mu ešte veľa podobných úspechov. Nemenej podstatná je vďaka, ktorá mu právom patrí za udržiavanie dobrého mena lukostreleckého klubu 3beč Partizánske. :)