3bečania!

Naši priatelia lukostrelci z klubu Elán organizujú prvý ročník dvojdňového lukostreleckého maratónu. Srdečne pozývame aj touto cestou v ich mene. Určite si užijete kopec zábavy, zašportujete si a vyskúšate niečo nové!

Takisto nemožno nespomenúť krásnu prírodu Veporských vrchov, v ktorých sa súťaž odohrá. Za zmienku tiež stojí bohaté industriálne kultúrne dedičstvo regiónu, v Utekáči sa v minulosti nachádzali najväčšie sklárne v Uhorsku, ktorých zvyšky dodnes môžte objaviť práve v okolí obce. :)

Všetci lukostrelci, ktorí si chcú spraviť krásny pohodový víkend pri 3D lukostreľbe, na chvíľu spomaliť v tomto rýchlom živote a oddýchnuť si pri športe a posedieť s priateľmi lukostrelcami večer pri ohni, sú vítaní.

Pretek je určený aj pre hobby lukostrelcov, ktorí nechodievajú na lukostrelecké súťaže, a práve tu je príležitosť to skúsiť a spoznať čaro 3D lukostreľby. Preto bude vytvorená aj nová kategória HOBBY pre tých, ktorí s lukostreľbou ešte len začínajú s prispôsobenými vzdialenosťami a menšou náročnosťou.

Tým najdôležitejším nebudú body, umiestnenia a medaile, ale možnosť stráviť príjemný čas s priateľmi lukostrelcami v krásnom prostredí, dobre si zastrieľať a zažiť príjemný víkend, kedy sa netreba nikam náhliť a naplno môcť prežívať každú chvíľu.

Pre tých, ktorí radi stanujú, je tu aj možnosť stráviť tento víkend na horách v stane priamo uprostred 3D trate (od piatka do nedele).

Pripravených pre Vás máme niekoľko zaujímavých doplnkov preteku ako je stánok s kvalitnou kávou z rôznych častí sveta, stánok vinára z vínnej cesty a ochutnávka vín ako súčasť večerného kultúrneho programu, ľudová hudba v doprovode lokálnych heligónkárov, ochutnávka lokálnych BIO - syrov s možnosťou zakúpenia, bufet s nealko aj čapovaným pivom a bufetovým občerstvením počas trvania preteku. Pre deti je tu aj 30 metrová zip dráha a šmykľavka zdarma :)

3D Maratón Route 66 je dvojdňový 3D lukostrelecký pretek pre všetkých lukostrelcov, kde bude 66 terčov (makety zvierat v životnej veľkosti) počas 2 dní umiestnených v ihličnatom aj listnatom lese a na lúkach v krásnom horskom prostredí.

Strelci strieľajú v 6-členných skupinách a chodia od terča k terču až absolvujú celú trať. Hobby lukostrelci majú vzdialenosti len do 15 metrov. Obed v obidva dni je zabezpečený ako aj pitný režim počas preteku. Môžete prihlásiť seba aj ďalších strelcov a tiež obedy a večeru aj pre sprevádzajúce osoby.

Ak nechcete ostať v stane, môžete si zarezervovať ubytovanie v okolí v zozname ubytovania v priloženom linku - http://www.luk.sk/ubytovanie-sutaz.pdf.

Tu je pozvánka aj s prihlasovacím linkom : http://www.luk.sk/pozvanka.php?reg=0796ae064e34a784d44a641e78c7592e

Počet osôb je limitovaný na 250 strelcov, prihláste sa preto čím skôr, bude to výnimočné športové podujatie.

Tešia sa na vás priatelia z klubu ELÁN