Hlavná lukostrelecká sezóna síce skončila už koncom októbra, lukostrelci však nezaháľajú a poctivo súťažia aj počas zimných mesiacov. V decembri a januári sa pravidelne koná seriálový pretek, Zimná liga 3D.

Ide o medzinárodne organizovanú súťaž, ktorej tretie kolo sa odohralo druhého decembra v obci Chvalčov v Zlínskom kraji v Českej republike. Napriek chladnému počasiu a predvianočnému zhonu sa súťaže zúčastnilo viac ako dvesto lukostrelcov, medzi ktorými nechýbali ani zástupcovia Lukostreleckého klubu 3beč Partizánske.

Lukostrelci z Partizánskeho počas zimy trénujú v telocvični ZŠ R. Jašíka na Obuvníckej ulici, aby zdokonaľovali techniku streľby. Aj tieto tréningy prispeli k úspechom, ktoré naši lukostrelci dosiahli v tomto kole Zimnej ligy.

V kategórii PBHB deti - chlapci súťažil Samuel Jerguš Rábek a získal zlatú medailu. V kategórii TRRB deti - chlapci nás zastupoval Samko Chochula, ktorý takisto skončil prvý. Tradične úspešná bola aj kategória TRLB mužov, kde sa na prvom mieste umiestnil Róbert Straňák. Medzi veteránmi TRLB získal striebro Stanko Bočkay. Jedného zástupcu sme mali aj v kategórii PBHB mužov, a to Maroša Kolesnáča, ktorý skončil v silnej konkurencii na ôsmej priečke.