Vážení členovia klubu, priatelia, kamaráti, aj v tomto roku nám môžete venovať svoje 2 percenta z daní.

Vypísané tlačivo môžete doručiť osobne na pobočku Daňového úradu do 28. apríla 2023, alebo nám do klubu (s byrokraciou vám radi pomôžeme). Aktuálne tlačivo na poukázanie 2 percent nájdete tu: http://www.3bec.sk/storage/app/media/3bec-vyhlasenie-o-poukazani-podielu-zaplatenej-dane-z-prijmov-fo-2021.pdf

Prostriedky z 2 percent vašich daní obohatia náš skromný rozpočet určený na činnosť Lukostreleckého klubu 3beč. V tomto roku nás čaká organizácia súťaže 7. kola Slovenského pohára.

Tradične plánujeme propagovať lukostreľbu na Ceste rozprávkovým lesom v Partizánskom, kde každoročne návštevníci prejavujú veľký záujem o lukostreľbu. Množstvo z nich sa následne stalo členmi nášho klubu a teraz sú z nich ozajstn profíci.

Začiatočníci, pokročilí i ostrieľaní veteráni majú vďaka vášmu príspevku možnosť spoločne trénovať v CVČ (centrum voľného času) či v telocvični, zúčastňovať sa prestížnych lukostreleckých súťaží po Slovensku, no aj nezabudnuteľných klubových (gulášových) pretekov.

A keďže sa ako klub neustále chceme posúvať dopredu, vaše 2 percentá nám môžu pomôcť splniť si náš spoločný sen. 3D lukostreľba je najmä o strieľaní v prírode, preto je našou víziou do budúcnosti vybudovanie vlastnej 3D parkúrovej trate.

Ďakujeme za vašu podporu!